2022

Vă invitam cu drag să participați la Conferința HPC (Hyperion Psychology Conference) “Perspective psihologice intervenționale centrate pe adaptarea la realitatea cotidiană”. Conferința se va desfășura online Vineri 27.05.2022 între orele 10-18.

Conferința este acreditată de Colegiul Psihologilor din România.
Puteți participa ca si audienți, dar puteți prezenta și lucrări cu rezultatele cercetărilor voastre, alături de un coordonator pe care îl alegeți dintre cadrele didactice ale facultății noastre.

Cele mai bune lucrări vor fi publicate într-un număr special al revistei facultății noastre, Romanian Journal of Psychological Studies, sub forma unui articol în lb. engleză. Revista este indexata in 10 baze internaționale de date. https://rjps.hyperion.ro

Înscrierea participanților se va face prin trimiterea unui document semnat și atașat pe mail (fișa de înscriere), iar prezența participanților la lucrările conferinței și la workshopuri se va realiza prin intermediul platformei Zoom, prin afirmația “prezent” pe chat-ul platformei zoom. Această listă de prezență va fi copiată și transferată în document word pentru a servi ca dovadă a prezenței participanților. Formularele de feed-back vor fi trimise de participanți tot pe mail.

Înscrierile se fac la adresa de mail  conferintahpc2020@gmail.com

Pentru mai multe detalii consultați hpc.hyperion.ro