2017

Hyperion Psychology Conference (HPC 2017)

Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Hyperion, organizează în data de 19 mai 2017, prima ediție a Hyperion Psychology Conference (HPC 2017).

Scopul conferinţei este să ofere practicienilor din arii diverse ale psihologiei un cadru academic în care să-și împărtășeasă rezultatele cercetărilor și ale muncii lor, precum și să faciliteze dezbateri pe teme de interes în domeniul psihologiei aplicate. Vor putea fi prezentate cercetări și studii de caz, vor fi conduse ateliere de lucru și vor exista oportunităţi de interacţiune între profesioniştii aflați în diverse etape ale carierei lor.

Vă invităm să participaţi cu studii, cercetări individuale sau de echipă, ce pot lua, ulterior forma unor articole ştiinţifice.

Lucrările acceptate vor fi publicate în limba engleză într-un volum.

Cele mai bune lucrări vor fi selectate şi autorii acestora vor fi invitaţi să trimită versiuni extinse pentru publicare în ROMANIAN JOURNAL OF PSYCHOLOGICAL STUDIES – jurnal aflat în evaluare pentru indexare Thomson Reuters.

Vă așteptam să va înregistraţi şi să trimiteţi lucrări până pe data de 12 mai 2017. La această ediție participarea este gratuită.

Mai multe detalii veți găsi pe site-ul conferinţei: http://hpc.hyperion.ro/

Propunerile de participare cu workshop-uri și lucrări (orale sau poster) se vor trimite pe adresa hpc.hyperion @ gmail.com până la data de 12 mai.